Hoe kan ik meedoen?

Iedere zondag presenteren we een nieuw weekschema voor de komende week. De meeste activiteiten vinden plaats op Lichess, een betrouwbare gratis schaaksite.

De Apeldoornse Jeugdschaak Arena is bedoeld voor alle Apeldoornse jeugd, dus om mee te kunnen doen hoef je niet lid te zijn van een schoolschaakclub of van de schaakclub. Om mee te kunnen doen maak je een account aan op Lichess en heb je een wachtwoord nodig (mail merijn@schaakweek.nl voor een wachtwoord). De Jeugdschaken Apeldoorn Team Battle is voor schoolschaakteams. Daarvoor moet je je op Lichess aanmelden bij een team.

De Schaakstad Online Competitie is in principe voor volwassen leden van de schaakclub, maar kijk op de Schaakstad Apeldoorn site als je ook interesse hebt om mee te doen. Hetzelfde geldt voor de eFXO Partijanalyse door IM Thomas Beerdsen. De Schaakstad Jeugd Competitie is voor jeugdleden van de schaakclub.

De MuConsult Simultaan wordt wekelijks gegeven door een Apeldoornse topspeler en is voor alle Apeldoorners, kijk bij deelnemen aan een simultaan. De Schaakacademie Apeldoorn Arena is voor alle lezers van de Nieuwsbrief. We sluiten de week af met de Schaakstad Apeldoorn Arena, een open toernooi voor iedereen, van schoolschakers tot topschakers.