Schaakweek Winterschool 2023

Stichting Schaakweek organiseert in de krokusvakantie Schaakweek Winterschool 2023 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/winterschool-2023

Winterschool: 27 februari – 1 maart

Update: 2-3 maart vervalt

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. De rode draad in dit derde seizoen is de elementen van de strategie en bij de Winterschool is het thema offeren.

We organiseren drie toernooitjes: op maandag, woensdag (bijzondere schaakvariant) en vrijdag, steeds van 19.00-20.30 uur. Ieder toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Je kunt je inschrijven per dag. Deelname aan de lessen kost 25 euro per dag (inclusief eventueel coachingsgesprek). Aanmelden kan door ons te mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

Toernooi 1 (maandag 27 februari): lichess.org/tournament/uRpCcmM4
Toernooi 2 (woensdag 1 maart, chess960): lichess.org/tournament/rmKytEmh

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft