Schaakweek Zomerschool 2022

Stichting Schaakweek organiseert in de zomervakantie Schaakweek Zomerschool 2022 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/zomerschool-2022

Zomerschool: 25-29 juli

Update: we hadden ook 18-22 juli gepland staan, maar daar waren te weinig aanmeldingen voor.

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. De rode draad in dit derde seizoen is de elementen van de strategie en bij de Zomerschool gaat het over de eeuwige strijd tussen loper en paard.

We organiseren drie toernooitjes: op maandag, woensdag (bijzondere schaakvariant) en vrijdag, steeds van 19.00-20.30 uur. Ieder toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Je kunt je inschrijven per week. Deelname aan de lessen kost 125 euro per week (inclusief eventueel coachingsgesprek). Als je interesse hebt om mee te doen, kun je ons mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

Toernooi 1 (maandag 25 juli): lichess.org/tournament/BNkODNUq
Toernooi 2 (woensdag 27 juli, 3-check): lichess.org/tournament/eJNQfqlm
Toernooi 3 (vrijdag 29 juli): lichess.org/tournament/MBREDDf3

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft