Schaakweek Zomerschool 2023

Stichting Schaakweek organiseert in de zomervakantie Schaakweek Zomerschool 2023 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/zomerschool-2023

Zomerschool: 14-18 augustus

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. Dit is alweer het begin van het vierde seizoen en we zullen ons tijdens dit seizoen laten inspireren door de actualiteit, zodat er weer een leuke mix van onderwerpen ontstaat.

We organiseren drie toernooitjes: op maandag, woensdag (bijzondere schaakvariant) en vrijdag, steeds van 19.00-20.30 uur. Ieder toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Deelname aan de lessen kost 25 euro per dag (inclusief eventueel coachingsgesprek). Inschrijven kan per dag. Aanmelden kan door ons te mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

De toernooilinkjes volgen nog.

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft