Schaakweek Zomerschool 2020

Stichting Schaakweek organiseert deze zomer vier weken lang Schaakweek Zomerschool voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/zomerschool

Week 1: 20-24 juli
Week 2: 27-31 juli
Week 3: 3-7 augustus
Week 4: 10-14 augustus

Je kunt je inschrijven per week. Deelname kost 125 euro per week. Let op: er zijn momenteel technische problemen met het digitale inschrijfformulier, dus mail ons voor de zekerheid ook even via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl.

Het maakt niet uit of je net begonnen bent met schaken of in de jeugdtop van Nederland zit. Op basis van de aanmeldingen maken we in overleg passende lesgroepen en een lesplan, zodat je bij deelnemers van je eigen niveau en leeftijd zit. Omdat we met twee trainers zijn, hebben we extra mogelijkheden om de groepen goed in te kunnen delen.

Elke middag 13.00-17.00 uur interactieve schaakles (met tussendoor pauzes) en ‘s avonds 19.00-20.30 uur een toernooitje met een gezellige live stream. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen.

De lessen worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Voor de ouders hebben we elke week een ouderbijeenkomst, waar ouders met hun vragen en voor advies terecht kunnen bij Karel van Delft.

Warming-up toernooitje 1 (woensdag 8 juli): lichess.org/tournament/XJ4HQiu8 en stream

Warming-up toernooitje 2 (vrijdag 10 juli): lichess.org/tournament/mIKqeiOx en stream

Warming-up toernooitje 3 (maandag 13 juli): lichess.org/tournament/bAviMsCn en stream

Warming-up toernooitje 4 (woensdag 15 juli): lichess.org/tournament/f9QoG5I9 en stream

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft