Schaakweek Nieuwjaarsschool 2023

Stichting Schaakweek organiseert in de kerstvakantie Schaakweek Nieuwjaarsschool 2023 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/nieuwjaarsschool-2023

Nieuwjaarsschool: 2-4 januari

Update: 5-6 januari vervalt

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. De rode draad in dit derde seizoen is de elementen van de strategie en bij de Nieuwjaarsschool is het thema pionnenstructuren.

We organiseren twee toernooitjes: op maandag en woensdag (bijzondere schaakvariant), 19.00-20.30 uur. Elk toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Nieuw is dat je je kunt inschrijven per dag. Deelname aan de lessen kost 25 euro per dag (inclusief eventueel coachingsgesprek). Aanmelden kan door ons te mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

Toernooi 1 (maandag 3 januari): lichess.org/tournament/zprUnfXf
Toernooi 2, three-check (woensdag 5 januari): lichess.org/tournament/McqrQbI4

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft