Schaakweek Nieuwjaarsschool 2022

Stichting Schaakweek organiseert in de kerstvakantie Schaakweek Nieuwjaarsschool 2022 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/nieuwjaarsschool-2022

Nieuwjaarsschool: 3-7 januari

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Thomas Beerdsen, IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. Dit seizoen bespreken we de wereldkampioenen en bij de Nieuwjaarsschool komt onder andere de legendarische Michail Tal aan de beurt.

We organiseren drie toernooitjes: op maandag, woensdag (bijzondere schaakvariant) en vrijdag, steeds van 19.00-20.30 uur. Ieder toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Deelname aan de lessen (inclusief eventueel coachingsgesprek) kost 125 euro, aanmelden kan door ons te mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

Toernooi 1 (maandag 3 januari): lichess.org/tournament/magUUbL1
Toernooi 2, three-check (woensdag 5 januari): lichess.org/tournament/FPJJQ3si
Toernooi 3 (vrijdag 7 januari): lichess.org/tournament/szDoCf4d

Thomas Beerdsen

Thomas Beerdsen

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft