Schaakweek Herfstschool 2020

Stichting Schaakweek organiseert in de herfstvakantie twee weken lang Schaakweek Herfstschool voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/herfstschool

Week 1: 12-16 oktober
Week 2: 19-23 oktober

Je kunt je inschrijven per week. Deelname kost 125 euro per week. Als je interesse hebt om mee te doen, kun je ons mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl.

Elke middag 13.00-17.00 uur interactieve schaakles (met tussendoor pauzes) en ‘s avonds 19.00-20.30 uur een toernooitje met een gezellige live stream. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen.

De lessen worden gegeven door IM Thomas Beerdsen (week 1), IM Nico Zwirs (week 2) en IM Merijn van Delft (week 1 en 2).

NIEUW: Tijdens week 2 hebben een extra groep, speciaal voor beginners, die les krijgt van onze meest ervaren trainer: Karel van Delft. Dagelijks van 15:00-17:00 uur (met tussendoor pauzes) en deelname aan deze groep kost 65 euro.

Elke week hebben we een ouderbijeenkomst, waar ouders met hun vragen en voor advies terecht kunnen bij Karel van Delft. Voor zowel de lessen als de ouderbijeenkomst geldt, dat de inhoud nieuw is (dus geen herhaling van de Zomerschool).

De toernooitjes zijn open voor iedereen, jong en oud! Ieder toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek

Toernooi 1 (woensdag 30 september): lichess.org/tournament/unCkGU3X
Toernooi 2 (woensdag 7 oktober): lichess.org/tournament/GvQjRr71

Thomas Beerdsen

Thomas Beerdsen

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft