Schaakweek Lenteschool 2022

Stichting Schaakweek organiseert Schaakweek Lenteschool 2022 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/lenteschool-2022

Dag 1: 27 mei
Dag 2: 28 mei
Dag 3: 29 mei

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. Dit seizoen bespreken we de wereldkampioenen en bij de Lenteschool komt onder andere de legendarische Garry Kasparov aan de beurt.

We organiseren twee toernooitjes: op vrijdagavond en zondagavond, allebei van 19.00-20.30 uur en we streamen de toernooitjes op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Hemelvaartsdag (26 mei) is komen te vervallen. Je kunt je bij de Lenteschool per dag inschrijven. Deelname aan de lessen kost 25 euro per dag (inclusief eventueel coachingsgesprek). Als je interesse hebt om mee te doen, kun je ons mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

De toernooilinkjes volgen nog.

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft