Schaakweek Lenteschool 2022

Stichting Schaakweek organiseert Schaakweek Lenteschool 2022 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/lenteschool-2022

Update: de Lenteschool gaat alleen door op zaterdag 28 mei, wegens niet genoeg aanmeldingen op vrijdag en zondag. Dat is wat ons betreft niet erg, een goed teken dat er weer veel offline mogelijk is. We gaan er een mooie training van maken zaterdag!

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. Dit seizoen bespreken we de wereldkampioenen en bij de Lenteschool komt de legendarische Garry Kasparov aan de beurt.

We organiseren een toernooitje op zaterdagavond van 19.00-20.30 uur en we streamen het toernooitje op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Deelname aan de lessen kost 25 euro (inclusief eventueel coachingsgesprek). Als je interesse hebt om mee te doen, kun je ons mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. Het toernooitje is gratis en open voor iedereen.

Het toernooilinkje: lichess.org/tournament/dGuAF9Sv

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft