Schaakweek Herfstschool 2021

Stichting Schaakweek organiseert in de herfstvakantie Schaakweek Herfstschool 2021 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/herfstschool-2021

Deel 1: 22-24 oktober
Deel 2: 30-31 oktober

Omdat er in de herfstvakantie ook veel andere schaakdingen zijn, wijken we met de data dit keer een beetje af van de normale formule. Je kunt je inschrijven voor deel 1 en/of deel 2. Dus het blijft vijf dagen in totaal voor wie wil, maar je kunt je ook alleen voor de eerste drie dagen of alleen voor de laatste twee dagen inschrijven. Deelname kost 25 euro per dag. Als je interesse hebt om mee te doen, kun je ons mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl.

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13:00-17:00 uur (met tussendoor pauzes). Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. Dit seizoen bespreken we de wereldkampioenen en bij de Herfstschool komt onder andere Max Euwe aan de beurt.

We organiseren drie toernooitjes: op de vrijdag en de twee zaterdagen, steeds van 19.00-20.30 uur. De toernooitjes zijn open voor iedereen, jong en oud! Ieder toernooitje streamen we op twitch.tv/schaakweek

De lessen worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Ook plannen we weer een ouderavond met coaching expert Karel van Delft.

Dit zijn de toernooitjes waar iedereen aan mee kan doen:
Toernooi 1 (woensdag 13 oktober): lichess.org/tournament/LpDXAByN
Toernooi 2 (vrijdag 22 oktober): lichess.org/tournament/2eDKw7G5
Toernooi 3 (zaterdag 23 oktober, three-check): lichess.org/tournament/RIKcrFFJ
Toernooi 4 (zaterdag 30 oktober): lichess.org/tournament/32BG7Zj4

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft