Schaakweek Lenteschool 2023

Stichting Schaakweek organiseert Schaakweek Lenteschool 2023 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook lichess.org/team/lenteschool-2023

Lenteschool: zaterdag 13 mei

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. De rode draad in dit derde seizoen is strategie en bij de Lenteschool nemen we thema’s uit de WK match tussen Nepomniachtchi en Ding Liren.

We organiseren een toernooitje op zaterdagavond van 19.00-20.30 uur en we streamen het toernooitje op twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Deelname aan de lessen kost 25 euro (inclusief eventueel coachingsgesprek). Aanmelden kan door ons te mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. De toernooitjes zijn gratis en open voor iedereen.

Het toernooilinkje: lichess.org/tournament/m1tBaKEE

Nico Zwirs

Nico Zwirs

Merijn van Delft

Merijn van Delft

Karel van Delft

Karel van Delft